RESTAURANT PURA VIDA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Pura Vida. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2024 om 17:07 Despite that my order was dropped on my door without even touching the doorbell, it was delicious. Perfectly seasoned meat- mild and juicy. Soup- creamy and tastefull
19 mrt 2024 om 6:56 Inspiring Caribbean Take away. Delicious starter with Salad of Scottish Snow Grouse. Main courses: - Merlan steak with braised rice and various vegetables - Stuffed plantain with various vegetables.
29 feb 2024 om 21:09 Peseto besteld. Heerlijk gegeten. Flinke biefstuk en lekker mals. Een aanrader!
26 feb 2024 om 19:51 Vlees was niet heel erg warm verder was het wel lekker eten
25 feb 2024 om 20:47 Heerlijk gegeten!
23 feb 2024 om 17:41 Eten was lauw door zeer lange bezorgtijd.
22 feb 2024 om 21:43 Wat me opviel is dat de bezorger op de fiets kwam, respect wel met dit zeik weer en harde wind helemaal naar Epse! Eten was nog redelijk warm en smaakte heerlijk! Binnenkort maar weer is een tafeltje reserveren, want de gastvrijheid bij Pura Vida is
10 feb 2024 om 21:42 Heerlijke salade met garnalen en een lekker stuk vlees met frietjes. Keurig op tijd bezorgd. Helemaal top!
9 feb 2024 om 19:17 Eerste keer besteld , maar de beste in deventer lekkere ribeye en lekkere rijst met groentes ik ga hier vaker bestellen ga zo door , he ho let's go
30 dec 2023 om 20:52 Het eten was heerlijk. En het werd supersnel bezorgd.
23 dec 2023 om 20:16 Heerlijk vlees, maar wel alles.onder de jus, dus was wat slap, de friet. Helaas t toetje vergeten :(
23 dec 2023 om 14:32 Heerlijk gegeten thuis !