RESTAURANT PURA VIDA

RESTAURANT PURA VIDA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Pura Vida. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2022 om 21:18 Te weinig eten voor de prijs.. Geen Antilliaans eten zoals doet voorkomen..
26 jun 2022 om 21:09 Ik bestel regelmatig bij Pura Vida. Ook vandaag weer heerlijk gegeten!
24 apr 2022 om 0:01 Eerste keer hier eten besteld en het eten was heerlijk, smaakt naar meer top
31 mrt 2022 om 21:15 Biefstuk was fantastisch, heerlijk mals. Het hele gerecht was geweldig en warm. Complimenten aan de kok!
20 feb 2022 om 20:18 Eerste keer besteld! Heerlijk warm eten, boven verwachting goed, groente lekker vers en de biefstuk mals. Oreo taartje is een echte aanrader. Zeker het bestellen waard! Snelle bezorging.
20 feb 2022 om 18:04 Super lekker en netjes ingepakt! Echt geweldig!
20 feb 2022 om 11:33 Lekker mals en voldoende. Super.
16 jan 2022 om 21:51 Superlekker en malse peseto gehad! Snel bezorgd, lekker vers en zooo smakelijk; Top!
16 jan 2022 om 19:04 Het eten was net zo lekker als in het restaurant. En nog heel erg warm! We hebben gesmuld.
14 jan 2022 om 9:09 Tot nu toe het lekkerste gerecht wat ik heb gegeten via Thuisbezorgd. Complimenten aan de kok. Echt top. De biefstuk is echt mals. Heerlijk!
25 dec 2021 om 20:43 Ik bestel heel regelmatig via Thuisbezorgd en laat eigenlijk nooit een review achter. Maar vandaag heb ik hier voor het eerst besteld, de biefstuk, die zo ontzettend lekker en mals was dat ik dit wel moet melden. Top en bedankt!!
25 dec 2021 om 12:40 Heerlijke biefstuk